Nyheder fra J.A.K. Andelskasse Østervrå

​Generalforsamling

J.A.K. Andelskasse Østervrå afholder ekstraordinær generalforsamling tirsdag den .27 juni 2017 kl. 20.00 i Andelskassen.

Dagsorden:

1. Valg af dirigent, protokolfører og stemmetællere
2. Vedtægtsændringer
3. EventueltÆndring af netbank pr. 24/10/16

Andelskassens skifter fra mandag d. 24. oktober 2016 IT-platform. Dette betyder en række nye muligheder, men også en række ændringer for jer som kunder, som i kan læse mere om her.​

Mandag d. 24. oktober åbner den nye netbank. Den gamle netbank bliver opdateret sidste gang
fredag d. 21. oktober og vil være tilgængelig frem til og med 31. december 2016. I det nye system kan posteringer fra før 21. oktober ikke ses, og det vil derfor være nødvendigt at tilgå den gamle netbank for at se disse. I den gamle netbank kan der fra d. 24. oktober ikke foretages betalinger, der kan alene ses gamle posteringer.

PBS-aftaler, faste overførsler m.v. bliver flyttet med over. Der kan dog gå nogle uger, inden det hele
er på plads , så hvis du som kunde oplever fejl eller mangler - så kontakt os!

Som udgangspunkt videreføres alle oprindelige kontonumre på løn-, budget- og erhvervskonti. Det nuværende reg.nr. 9860 ændres imidlertid pr. 24. oktober til 8412. Du skal derfor huske at videregive dette til arbejdsgivere og andre, der udbetaler direkte til din konto.

Følgende områder opgraderes:
Netbank:

Vi får en ny og moderne netbank-løsning som giver dig som kunde mange nye muligheder.
Du kan fremover selv:

  • betale regninger og lave alm. overførsler eller sammedags-overførsler til andre konti i DK
  • lave overførsler imellem egne konti
  • oprette, tilmelde og slette PBS-aftaler
  • administrere kort og faste overførsler
  • finde aktie- og valutakurser
  • oprette agenter/alarmer på kortforbrug og saldokontrol på mail eller sms

Mobilbank:
I mobilbanken får du stort set de samme funktioner som i netbanken.


Nye kort

Vores skift at IT-platform får også den konsekvens, at alle vores kunder skal have nye kort.
Fremover vil vi ikke kunne tilbyde Mastercard Debit. De kunder, der har Mastercard Debit, vil kunne få oprettet VISA/DK eller hævekort.

Nye kort kommer i løbet af november 2016. På nuværende tidspunkt kender vi ikke den eksakte dato, men vi vil holde jer løbende opdateret via hjemmesiden. Nye kort bliver automatisk fremsendt til dig som kunde.
Gamle kort vil være aktive indtil det nye kort er aktiveret - det gamle kort skal destrueres eller indleveres til Andelskassen, når det nye kort er aktiveret!

NEMIDAlle kunder skal fremover anvende NEMID - Hvis du ikke har NEMID kan det bestilles her!

Særligt for erhvervskunder

Som erhvervskunde skal du være opmærksom på, at Andelskassen skifter reg.nr. til 8412 ved overgangen til den nye IT-platform. Dette betyder, at du skal huske at ændre reg.nr. på de fakturaer du sender ud som forfalder efter mandag d. 24 oktober.

Efter mandag d. 24 oktober vil det ikke længere være muligt at bestille en straksoverførsel fra din konto. Du vil i stedet for få mulighed for at lave sammedags-overførsler, der er på modtagerens konto senest kl 14 samme dag. Disse overførsler skal dog gennemføres senest kl 12, hvis de skal være fremme inden kl 14.

 


Generalforsamling 2015

J.A.K. Andelskasse Østervrå afholdte generalforsamling d. 11/03/2015. Dirigent Kurt Poulsen fra Folkesparekassen ledte generalforsamlingen, der traditionen tro indledtes med fællessang. Herefter fulgte bestyrelsens beretning og fremlæggelse af årsrapporten, der begge blev godkendt af forsamlingen. På valg til bestyrelsen var Rene Karlsen og Per Thomsen Nielsen, der begge modtog genvalg og blev valgt uden modkandidater. Efter afslutningen af den officielle del af programmet blev der serveret en bid brød og en kop kaffe, mens snakken gik ved bordene.

Andelskassen vil gerne takke de fremmødte for en god generalforsamling, og vi håber at se endnu flere af vores andelshavere næste år.

Bestyrelsens beretning og årsrapporten kan du læse her.

Nedenfor kan du se billeder fra årets generalforsamling.

Boligejere kan spare penge på nyt lån

Tusindvis af boligejere kan med fordel udnytte den lave rente opg omlægge deres lån til et fastforrentet lån, som totalkredit nu lancerer. For tusindvis af boligejere kan det nu betale sig at omlægge deres lån til et nyt tre procents fastforrentet lån. For som supplement til realkreditinstituttets tolagslån lancerer Totalkredit nu 30-årig fastforrentede lån med afdrag, hvor der er mulighed for at belåne op til 80 procent af ejendommens værdi med ét lån. Med etlagslånet kan man fastlåse renten på et historisk lavt niveau. så for de mange boligejere med et boliglån på fire procent eller derover kan der være store besparelser at hente.

                                                                                                     - Steen Møller Nielsen, Direktør J.A.K Andelskasse Østervrå

Afmeld PBS

Du kan nu selv afmelde PBS betalinger inde på netbank!

​​KONTAKT J.A.K.

Vrængmosevej 1, 9750 Østervrå

Tlf. 98 95 20 88 / Fax 98 95 20 31

E-mail: jakjak@mail.dk

CVR-nr.: 24255670

Reg.nr. 8412

Swift code : JAOEDK21

Har du mistet dit Visa/Dankort eller har du mistanke om, at det bliver misbrugt?

Kontakt NETS for omgående kortspærring på tlf:

44 89 29 29

ÅBNINGSTIDER​

Mandag - Torsdag

10.00 - 16.00

Fredag

10.00-13.00