​​ Vi skifter domæne til dinandelskasse.dk​ 

Nyheder fra Østervrå Andelskasse

Ny kundechef i Østervrå Andelskasse

Velkommen til Alex B. Carlsen, 41 år, som kundechef i Østervrå Andelskasse.

Han kommer fra en stilling som filialdirektør i Danske Andelskassers Bank, Randers og har tidligere været ansat i Vestjysk Bank og Harridslev Andelskassen. Erfaring i bankverdenen rækker mere end 20 år og han er oprindeligt udlært i Sparekassen Kronjylland, Af uddannelse har han Finansdiplom med speciale i ejendom, suppleret med interne uddannelser i erhvervsrådgivning, investering, pension og forsikring, samt skadesforsikring.

"Det har stor værdi for mig, at vi kender vores kunder og som pengeinstitut kan gøre en positiv forskel for vores kunder igennem vores rådgivning. Det kan både være gode nyheder, som skaber muligheder for at købe f.eks. bil og bolig, men der kan også være svære situationer, hvor du får brug for ekstra hjælp fra din rådgiver til at træffe de rigtige valg - her gør vi en forskel og kender vores kunder.

"Jeg bor i Harridslev, - lidt udenfor Randers sammen med min kone og 3 børn. I min fritid går jeg til badminton og støtter op omkring mine børns aktiviteter i sportsforeningen. Når der skal holdes ferie, så går turen ofte i sommerhuset på Djursland og sommerferien går gerne sydpå i varmen".

Vi byder Alex meget velkommen i Andelskassen og glæder os til samarbejdet

Direktør Brian Grønnegaard

Nye tider i Østervrå Andelskasse

Det er nye tider i Din Andelskasse. Vi har skiftet navn til Østervrå Andelskasse og har ændret vores åbningstider.

Derudover, så har vi styrket Din Andelskasse med nye kompetencer i form af kunderådgiver Carl Erik Knudsen samt direktør Brian Grønnegaard.

Direktør Brian Grønnegaard udtaler: ”Selvom det er nye tider i Østervrå Andelskasse, så er vores historiske arv i lokalsamfundet vigtig for os. På den baggrund vil vi fortsætte vores arbejde med at gøre Østervrå Andelskasse til Din Andelskasse – og fortsat tilbyde relevante og konkurrencedygtige bankprodukter kombineret med kompetent rådgivning.

Det er ingen hemmelighed, at redegørelsen fra Finanstilsynet medførte en række påbud og ændringer i Østervrå Andelskasse. Så det har naturligvis vores fulde fokus at fortsætte den konstruktive dialog med Finanstilsynet og imødegå de påbud vi har fået."

​Kontakt Din Andelskasse

Vrængmosevej 1, 9750 Østervrå

Tlf. 98 95 20 88 / Fax 98 95 20 31

E-mail: jakjak@mail.dk

CVR-nr.: 24255670

Reg.nr. 8412

Swift code : JAOEDK21

Har du mistet dit Visa/Dankort eller har du mistanke om, at det bliver misbrugt?

Kontakt NETS for omgående kortspærring på tlf:

44 89 29 29

ÅBNINGSTIDER​

Kundemøder:

Mandag - torsdag

10.00-16.00

Fredag

10.00-15.30

Kasseekspedition:

Mandag: 10.00-13.00

Torsdag: 13.00-16.00